Paramedische Natuurgeneeskundige Praktijk Sen-Sib
Pand

Hete Handen

Een mooi kado van mijn voorouders, tijdens behandelingen kunnen mijn handen heel warm worden ze zijn dan op meer dan 1 manier aan het werk. Ook kan het zijn dat ik tijdens een behandeling pijn in mijn lijf ga ervaren waar ik normaal geen pijn heb. Dit is jou energetisch lichaam wat mij verteld waar ik moet zijn, het hoeft niet altijd zo te zijn dat jij pijn hebt op deze plek maar er is altijd een teveel of tekort aan energie op die plaats

Hoe gebruik ik mijn hete handen?

Op sommige plekken worden mijn handen nog warmer, het kan ook zijn dat ik voel dat ik ergens moet zijn. Ik kan dan vaak vastzittende energie uit het lichaam trekken of er extra energie naar toe sturen. Bij therapeutische thaise yoga massage merk ik vaak dat ik op behandelpunten ook energie kan verwijderen. Dit wordt in het algemeen niet als pijnlijk ervaren. De meeste mensen ervaren het als warmte, kou, prikkelingen of een raar gevoel.

Wat is het effect van mijn hete handen?

Op de plek waar mijn handen werken is er vaak een overschot of een tekort aan energie, doordat ik via mijn handen hier de balans kan herstellen heeft dit een positieve uitwerking. Per person kan het effect verschillen net als dat hetgeen iemand voelt kan verschillen.

Wat kosten hete handen?

Aangezien ik deze gave heb gekregen vraag ik geen extra geld voor het gebruik van deze gave. Wel is het zo dat de tijd die ik gebruik om op punten stil te staan afgaat van de behandeltijd. Geef dus van te voren aan of je wel of niet wil dat ik mijn handen op deze manier gebruik.